Cena SEO usluga ne može se prikazati u paketu jer je svaki web sajt svet za sebe. Počevši od toga da li je web sajt tehnički ispravan, završivši sa tim da su vam prethodna agencija ili developer možda završili deo SEO – optimizacije web sajta. 

SEO usluge smo podelili ciljano na sitne delove, jer sve što se uradi trajaće vam zauvek na tom web sajtu.  

Šta je treba znati pre nego što se odlučite za SEO?

SEO – optimizacija web sajta je proces koji traje. Prvi efekti mogu biti vidljivi nakon 3 meseca ili duže. 

Tehnički preduslovi bez kojih je nemoguće ući u SEO proces su:

  • tehnička ispravnost koda vašeg web sajta,
  • sigurnost sajta
  • brzina web sajta

Šta ovo znači? Ukoliko je vaš web sajt tehnički dobro napisan i nalazi se na slabom serveru koji mu ne obezbedjuje potrebnu brzinu koja je jedan od ključnih faktora za SEO, web sajt će morati da se migrira na bolji server.

Ukoliko je kod vašeg web sajta loše napisan, postoji mogućnost da će biti potrebna izrada novog web sajta.

Ukoliko vaš web sajt  ima jaku konkurenciju koja ulaže mnogo novca  u digitalni marketing, preporučujemo vam instalaciju dodatka za sigurnost web sajta.

Sve podatke o navedenim preduslovima možete dobiti u reviziji web sajta koja je prvi korak pre nego što se udje u optimizaciju web sajta.

Od nas dobijate garanciju da će vaš web sajt za dogovoreni broj ključnih reči dostići prvu poziciju, samo ukoliko smo vam mi radili web sajt, i ukoliko se nalazi na web hostingu koji smo vam preporučili. 

Garancije se ne odnose na vremenski period koji je potreban da bi se dostigla pozicija. Kada je u pitanju tržište u Srbiji pozicija se brže dostiže. Medjutim kada je u pitanju inostrano tržište, vremenski period može biti drastično duži.

Jedan od faktora koji može uticati na dužinu SEO – optimizacije vašeg web sajta je starost vašeg domena. Ukoliko je vaš domen nov, vremenski period dostizanja prve pozicije može biti duži nego uobičajeno.

Još jedan od faktora koji može usporiti Google optimizaciju je ukoliko Google izbaci veliki update algoritma za pretragu koji utiče na vašu industriju. 

Kada dostignete poziciju na Guglu potrebno je i da je održavate.

Održavanje pozicije na Guglu se radi tako što se redovno postuje nov optimizovan sadržaj. Taj sadržaj uključuje sadržaj na web sajtu (blogovi), i sadržaj na društvenim mrežama, PR i mediji i sl. 

On site SEO

0/5 (0 Reviews)