Digitalni marketing

Digitalni marketing je alat koji preko kog se javnost može informisati o vašoj firmi, uslugama koje nudite, i zašto ste baš vi najbolje rešenje za njih. Klijenti kupuju proizvode o kojima imaju informacije. Proizvodi koji su nepoznati i nepopularni lako mogu biti odbačeni.

Vaši potencijalni kupci konstantno traže rešenja koje vi nudite. Postavlja se pitanje da li se vaši proizvodi ili usluge mogu naći na mestima na kojima su najtraženija?

Usluge - digitalni marketing

 Imajte u vidu da nisu svakom biznisu potrebne sve analize. Nakon konsultacija sa vama, daćemo vam preporuke šta od analiza je najbolje da se uradi za vaš biznis.

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama je najbrži način da steknete nove posetioce, koji će se vrlo brzo konvertovati u nove klijente. U skladu sa vrstom usluga koja vaša firma nudi, mi vam pravimo najoptimalniji plan marketinga. Više o tome možete pogledati ovde.

SEO je dugotrajan proces. Najbolje je početi ga odmah kada se izradjuje web sajt. Pozicija na Googlu se vremenom gradi, i održava. Za SEO je potrebno da se non stop nadogradjuje web sajt. Više o tome ožete pogledati ovde.

PPC (pay per click) je skuplje oglašavanje koje vam može doneti veće rezultate. Odnosi se na Google, Facebook, Youtube oglašavanje. Više o ovom tipu oglašavanja možete videti ovde.

Zašto vam je potreban digitalni marketing?

digitalni marketing
Početak rešavanja ovog problema je u razumevanju puta kupca od faze gde je postao svestan vašeg brenda do faze gde kupuje vaš proizvod ili uslugu. Prvi korak je pravljenje digitalne marketing strategije gde će vaše usluge biti lake za nalaženje, a vaši korisnici usluga inspirisani da učestvuju u gradjenju vašeg brenda i raspoloženi da vas preporuče.

Budimo iskreni, online tržište danas je konkurentnije nego ikada. Potreban vam je digitalni marketing partner koji će razumeti put kupovine vaših klijenata, i koji može razviti internet marketing strategiju koja će vaš brend prestaviti kao “najbolje rešenje” na bilo kom mestu na kom vas vaši klijenti budu tražili: Google pretraga, društvene mreže, mediji ili email.

Šta vam mi nudimo?

Imajte u vidu da nije svaki način oglašavanja dobar za vaš biznis. Zato je i potrebno da angažujete profesionalca koji će sa optimalnim budžetom postići željene rezultate. U skladu sa potrebama vaše kompanije formiraćemo internet marketing plan u kom ćemo izabrati najefikasnije načine vašeg reklamiranja.

Kako izgleda digitalna marketing kampanja?

Nakon izrade web sajta, i kreiranja sadržaja na njemu, pravi se detaljna marketing strategija sa marketing sadržajem (tekstualni, grafički i video sadržaj) i biraju se platforme za nastup. Prvi cilj je da vaš brend postane prepoznatljiv korisnicima. Nakon toga sadržaj se promoviše, mere se rezultati kampanje, i pišu se izveštaji o učinku kampanje.

Koje se platforme najčešće koriste? Što se tiče internet okvira to je Google (Google adwords kampanje), društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest). Najbitnija stavka koja utiče na izbor platformi i celu marketing strategiju može stati u par prostih pitanja.

Digital-Marketing-Funnel-Channels-and-Tools
5/5 (1 Review)
Scroll to Top