Izrada web sajta

Web sajt koji pravi razliku.

Izrada web sajta je proces koji se ne završava. Naš fokus je da vaša firma osvoji ciljano tržište gde se nalaze vaši potencijalni klijenti. 

Naši web sajtovi su brzi i sigurni. Web dizajn radimo tako da vaši klijenti lako i jednostavno mogu na nadju informacije koje traže. Spremni su za optimizaciju na pretraživačima. Njihovi rezultati su merljivi. 

izrada web sajta trick webstudio

Revizija web sajta

Imate web sajt koji samo stoji na internetu i ne dovodi vam nove klijente? Ili služi da informiše postojeće klijente i one koji dolaze preko preporuke o vašoj lokaciji?

Revizija web sajta i vašeg digitalnog nastupa je prvi korak u nizu koji vam može pomoći da poboljšate vaše poslovanje.

Pronalazimo nedostatke, ističemo prednosti i implementiramo sve šta je potrebno da se poboljša.

Koliko košta web sajt?

Svaki projekat je unikatan, te su kalkulacije cene izrade web sajta okvirne.
websajt koji daje rezultatedental-oral-centar-portfolio-

Web sajt koji daje rezultate.

Web sajt koji daje rezultate je tako uradjen da predstavlja centar vašeg digitalnog prisustva na internetu. Korisnici prilikom informisanja o vašoj firmi najčešće koriste više kanala. Kroz web sajt moguće je meriti sve kanale, interesovanje korisnika i generalno  rezultate digitalnih marketinških kampanja.

U slučaju prikazanom na slici, glavni dostignuti cilj je bio da se napune sve stomatološke stolice u 2 smene.

Profesionalna izrada web sajta

Profesionalno izradjen web sajt daje rezultate koji su merljivi. Da bi to postigli potrebno je da napravimo tehničku konstrukciju vašeg sajta tako da odgovara zahtevima trenutnog digitalnog tržišta.

Potrebno je da on bude brz, pripremljen za optimizaciju na Google pretraživaču. I da vaši potencijalni klijenti budu u mogućnosti da nadju informacije koje traže brzo i lako.

Naši web sajtovi su ->

SEO spremni

Unikatno Dizajnirani

Pixel Perfektna

Fokusirani na korisnike

fokusirana na korisnike

Brzi

Brza

Sigurni

sigurni web sajt

Responsive

responsive

Merljivi rezultati

merljivi rezultati

Pravljeni sa ljubavlju

Web sajt sa naprednim filtriranjem proizvoda

Svaki projekat je unikatan, kao i potrebe same kompanije. U ovom slučaju najvažnija svrha web sajta je da inženjerima olakša pretragu proizvoda po velikom broju kategorija. Uskoro ćemo objaviti celu studiju slučaja za ovaj web sajt. 

web-sajt-sa-naprednim-filterima-za-pretragu
web sajt sa naprednim filtriranjem proizvoda mls-exing-portfolio

Osvojite ciljano tržište sa nama

Naša višegodišnja saradnja sa stomatološkom poliklinikom Dental Oral Centar ima ovakve rezultate:
poseta web sajta mesečno
0
online utisaka zadovoljnih klijenata
0
organskih pratilaca na facebooku
0
pratilaca na instagramu
0
Emailova i poruka mesečno
0
Global Clinic utisaka
0

Čemu težimo prilikom izrade web sajta?

  • Predstavimo vašu firmu na najbolji način
  • Ohrabrimo vaše klijente da vas kontaktiraju
  • Preko web sajta brzo i lako uspostavite kontakt sa novim klijentima
  • Korisnici brzo nadju informacije koje traže
  • Da pomoću web sajta povećate prodaju

VIŠE OD 40%

To je prosečno povećanje poseta saobraćaja (poseta) na web sajtovima koje radimo.

Koliko košta web sajt?

Naš cilj nije da vam napravimo web sajt koji je dizajniran, i koji će stajati zabačen na 100-oj strani Googla. Naš izazov je da vaš web sajt unapredi vaše poslovanje.

Iz tog razloga naš proces izrade web sajta je podeljen u male segmente. Formiran je tako da je prilagodljiv različitim budžetima. Na taj način omogućavamo vam da korak po korak gradite izuzetno kvalitetan web sajt koji će biti moćan temelj razvoja vašeg biznisa na internetu. 

Šta trebate da znate pre izrade web sajta?

  • Web sajt je samo jedan od alata koji vam omogućava kontakt sa novim klijentima
  • Nov web sajt bez SEO optimizacije i digitalnog marketinga ne može biti konkurentan
  • Dinamični web sajtovi (WordPress ) zahtevaju održavanje
  • Planirani budžet za izradu web sajta ne bi trebao da bude veći od 30% vašeg planiranog mesečnog budžeta odvojenog  za ukupno digitalno poslovanje
  • Iz prethodno navedenih razloga klijenti sa kojima radimo su naši dugoročni partneri
reporting balkans izrada web sajta za skolu

Korak po korak do izrade web sajta

Prvi koraci prilikom izrade novog web sajta su kupovina domena i izbor hostinga. Klijent  odlučuje da li će nam dostaviti svoje tekstove i fotografije ili će unajmiti copywritera za pisanje profesionalnih tekstova za web sajt. Fotografije se mogu kupiti na internetu, ili možete unajmiti profesionalnog fotografa. Nakon što smo dobili potrebni materijal počinje izrada web sajta.

Domen je link preko kog se poziva vaš web sajt. Domen se može zakupiti na godinu dana ili na više godina. Trick Web Studio vam nudi mogućnost zakupa na vaše ime, a mi vodimo računa o njegovoj obnovi.
Hosting je virtuelno mesto na kom će se vaš sajt nalaziti. Izbor hostinga je veoma važna stavka u izradi web sajta. On obezbedjuje brzinu i sigurnostvašeg web sajta. Brzina i sigurnost web sajta izmedju ostalog utiču na to kako će vas Google rangirati.
Pre izrade web sajta potrebno je da nam dostavite tekstove za vaš web sajt. Ukoliko ih nemate, mi vam možemo olakšati taj proces tako što vam nudimo uslugu profesionalnog pisanja tekstova (copywriting).
Pre izrade web sajta potrebno je da nam dostavite tekstove za vaš web sajt. Ukoliko ih nemate, mi vam možemo olakšati taj proces tako što vam nudimo uslugu profesionalnog pisanja tekstova (copywriting).
Maja Milosevic

Postanite naš partner

Svaki brend i projekat su unikatni. Da bi sagradili kvalitetan web projekat potrebna nam je kontinuirana saradnja sa vama. Mi verujemo da najbolji rezultati dolaze iz čvrstog procesa, odlične komunikacije i saradnje sa našim klijentima partnerima. Proces izrade prolazi kroz pun krug, i nakon toga mi nastavljamo da nadgledamo i unapredjujemo digitalne biznise koje kreiramo.
5/5 (2 Reviews)
Scroll to Top