JetsetChristina – studija slučaja

Kristina je marketing menadžer iz San Franciska. Radila za vrhunske tehnološke kompanije kao što su Google, Yahoo, i Exponential Interactive. Danas, ona svoje stečeno iskustvo iz korporativnog sveta koristi u turističkoj industriji, radeći kao Travel Bloger za luksuzne brendove. Saradjuje sa brendovima kao što su: Four Season hoteli, Marriot hoteli, The Ritz Carlton, St Regis Princeville, Arrow and Eve swimwear, Oliver Wayman itd.
jetset-christina-studija-slucaja-trick-web-studio

O klijentu

Kristina je marketing menadžer iz San Franciska. Radila za vrhunske tehnološke kompanije kao što su Google, Yahoo, i Exponential Interactive. Radeći za njih naučila je kako da maksimizira uticaj brenda u veoma konkurentnom digitalnom okruženju.

Danas, ona svoje stečeno iskustvo iz korporativnog sveta koristi u turističkoj industriji, radeći kao Travel Bloger. Specijalizovana je za luksuzna putovanja. U Americi, ona je jedna od najbolje rangiranih blogera za luksuzna putovanja, i instagram influensera.

Nalazi se na listi TOP #10 najboljih blogova za luksuzna putovanja, o čemu više možete pročitati ovde.

Saradjuje sa brendovima kao što su: Four Season hoteli, Marriot hoteli, The Ritz Carlton, St Regis Princeville, Arrow and Eve swimwear, Oliver Wayman itd.

Izazov

Prilikom našeg prvog sastanka bili smo iznenadjeni jer je Kristina tačno znala šta želi. U tom trenutku (2016) posedovala je blog sa preko 100 članaka, koji je sama napravila i održavala. Bila joj je potrebna tehnička pomoć oko izmene PHP funkcija na tadašnjem web sajtu da bi se omogućilo povezivanje na društvene mreže. Nakon uspešno završenih početnih zahteva, odlučila je da želi potpuno nov sajt. U konsultaciji sa nama promenjen je i hosting. Kristina prosečno mesečno ima oko 16 000 poseta sajta. Web sajt je optimizovan sa fokusom da se čita na mobilnom telefonu.

Web sajt je izradjen u WordPress CMS -u, i nalazi se WP Engine hostingu. Koristi CDN tehnologiju.

Najveći izazov ovakvog tipa sajta je kako omogućiti da se web sajt učitava brzo, u slučaju kada nosi desetine hiljada slika sa izuzetno visokom rezolucijom. Opcija da se rezolucija slika smanji ili da se promeni dizajn nije dolazila u obzir, zbog vrste posla kojim se bavi. 

Ono na šta smo ponosni, jeste ocena Googla za optimizaciju za mobilne telefone.

Naša saradnja sa Kristinom traje 3 godine. Njen blog je od 2016 do danas uvećan drastično. Tada je nosio par stotina, a sada par desetina hiljada slika. Čekamo da napravi pauzu sa putovanjima, da bi se dogovorili oko izrade novog sajta, i migracije na jači hosting.  

Maja Milosevic

Da li zvučimo kao pravi izbor za vas?

Niste sigurni? Zainteresovani? Pišite nam da bi nastavili konverzaciju

0/5 (0 Reviews)
Picture of Maja Milosevic

Maja Milosevic

Leave a Replay

Najnoviji postovi

Besplatna revizija vašeg web sajta

Pratite nas

Scroll to Top