Kako da vaša vizit karta ne završi u korpi za otpatke?

kako-da-vasa-vizit-karta-ne-zavrsi-u-korpi-za-otpatke-1

U najvećem broju slučajeva vizit karta je alat koji pomaže da neko stekne prvi utisak o vašem biznisu. Budimo realni  većina biznisa ne uspe da ostavi jak utisak. I šta se onda dešava? Vaša vizit karta završi u obližnjoj korpi za otpatke. Kako to izbeći? Bitno je da počnete da posmatrate vašu vizit kartu kao marketinški alat. Obratite pažnju na sledeće aspekte:

Visok kvalitet štampanja

Ako je vaša vizit karta štampana na kvalitetnom papiru, i ima profesionalni dizajn ostaviće jak prvi utisak. Učiniće da potencijalnom klijentu delujete profesionalno. I ne zaboravite – detalji su jako važni!

Jasna poruka

Vaše ime i kontakt podaci nisu dovoljni. Potrebno je da imate neku vrstu poruke, koja će asocirati ljude na vašu oblast poslovanja.

Koristite zadnju stanicu kartice

Pozadina vizit kartice predstavlja vredno mesto za vaše brendiranje. Mođete staviti logo tu, kontakt informacije, moto…izbor je na vama. Suština je da iskoristite ovaj prostor.

Uklopite dizajn vizit kartice u vaš brend

Vaš biznis reflektuje vaš brend. Boje vašeg logoa bi trebale da se nadju i na vašoj vizit karti.

Prosto rečeno, ukoliko želite da klijenti zapamte vašu vizit kartu, potrebno je da napravite vizit karticu na koju ćete biti zaista ponosni. Ukoliko niste dizajner, ne pokušavajte sami. Konsultujte se sa profesionalnim grafičkim dizajnerom.

0/5 (0 Reviews)