Adresa:

Milentija Popovića 11, Beograd

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

LOGO-beli-bez-tekstapng

Trick Web Studio

.

Spremni da startujete vaš projekat?

Popunite formu i kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Kliktanjem na dugme pošalji saglasni ste sa našom Privacy Policy

Imate projekat ali niste baš spremni da nas kontaktirate?

Da li je Trick Web Studio pravi izbor za vas?

Tražim kompletan web sajt projekat: dizajn i razvoj

Mi imamo mogućnost da sagradimo sve počevši od jednostavnih marketing web sajtova, do robusnih rešenja kao što su Web prodavnice.

Da bismo odrediti obim svakog projekta počinjemo sa razumevanjem vaših ciljeva, preporučujemo vam načine kako da ih dostignete, i procenjujemo koliko vremena i novca će biti potrebno za ispunjenje vašeg cilja.

Ono što je potrebno da znate jeste da su svi web sajtovi koje mi pravimo kompatibilni sa novim WordPress editorom Gutenberg. Tako da nemate potrebu da brinete da li će se vaš web sajt srušiti sa sledećim updejtom WordPress-a. 

Moj budžet je u skladu sa mojim očekivanjima

Postoji mnogo kompanija koje su u mogućnosti da izrade brzo web sajtove za budžete za manje od 500€. Ali je naš pristup više prilagodjen vama i vašim klijentima.

Naš rezultat su web platforme za web marketing koje su dizajnirane specijalno za klijente koji imaju veća očekivanja. 

Alternativno rešenje koje može odgovarati zahtevima i očekivanjima su web sajtovi delimično bazirani na kodu gotovih templejta. Taj pristup nam omogućava da kreiramo web sajt brže, a kvalitet samog sajta kada su u pitanju marketing web sajtovi je isti. Budžet takvih marketing rešenja je niži i počinje od 500€ pa na više. Možete pogledati studiju slučaja Dental Oral Centra koja je radjena na ovom principu.

Naš proces je robustan, i od ključnog značaja za uspeh naših projekata, kada su u pitanju custom marketing web sajtovi  budžet počinje od 3000€ pa naviše. Ovakva rešenja preporučuju se za veoma kompleksne velike sajtove kao što su portali i internet prodavnice.

Tražim dugoročne partnere

Trick Web Studio  vam pruža trajnu tehničku podršku za sve počevši od održavanja web sajta do digitalnog marketinga. 

Potrebno je da znate da možemo da se uklopimo u različite mesečne budžete.  Osnovni paket izrade web sajta u početku može biti najmanji, i uključivati samo osnovnu podršku za održavanje web sajta koja je 30€ mesečno. U skladu sa tim kako vi rastete sa nama, možete postepeno da povećavate opseg usluga koje vam pružamo. 

Ukoliko vam je potrebna agencija koja bi vam izradila web sajt, i smatrate da “vaš web sajt može samo da stoji na internetu” bez minimalnog osnovnog održavanja, mi nismo najbolji izbor za vas. 

Maja Milosevic

Da li zvučimo kao pravi izbor za vas?

Niste sigurni? Zainteresovani? Pišite nam da bi nastavili konverzaciju

5/5 (1 Review)