Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama pruža veliki broj opcija za povezivanje sa vašim klijentima. Ovaj tip marketinga je jedan od najpogodnijih i najbržih načina za reklamiranje vašeg biznisa, i za povezivanje sa vašom target publikom. U zavisnosti od vrste biznisa sa kojom se bavite mi ćemo vam preporučiti najbolju platformu za predstavljanje. 

Najbolja platforma za vaš marketing na društvenim mrežama?

Najbolja platforma za vaš marketing digitalni nastup je ona na kojoj su vaši klijenti.

Često dobijamo pitanje od klijenata koliko  postova nedeljno je potrebno postaviti. Naravno to zavisi i od platforme koju koristite, ali evo primera za Facebook i Instagram. Da li ste se ikad zapitali zašto Orbit žvake stoje na svakoj kasi u svakoj prodavnici? Potrebno je da znate da se ta pozicija plaća. Orbit na taj način podseća ljude da je tu. Često dodjete u prodavnicu sa namerom da kupite nešto drugo , a usput kupite neplanirano i Orbit žvake. 

Facebook

Facebook je najefikasnije ali ne i najjeftinija platforma za marketing nastup. Potrebno je da znate da svaki post koji objavite može da vidi 10% vaših ukupnih pratilaca. Iz tog razloga se postavlja pitanje da li je 3 posta nedeljno dovoljno? 

Više o tome kako mi nastupamo i koje su naše preporuke za Facebook možete videti na sledećoj strani.

 

Instagram

Instagram je svakako najjeftinija platforma za reklamiranje. Takodje predstavlja i platformu na kojoj ćete najbrže steći pratioce. 

Više o tome kako mi nastupamo na instagramu možete videti na sledećoj strani.

Linkedin

Linkedin je platforma na kojoj možete naći poslovne korisnike. Nastup na Linkedinu se razliku je nastupa na Faceboku i Instagramu. On zahteva ozbiljniji pristup, pisanje stručnih postova (blogova) koji su u vezi sa tipom bizinsa kojim se bavite.

Pored toga, Linkedin relamiranje je daleko skuplje od reklamiranja na drugim platformama.

 

Twitter

Twitter u Srbiji može biti škakljiva stvar. Najbolji savet za reklamiranje na twitteru je konekcija sa influenserima sa ove mreže.

U suprotnom twitovanje sa vašeg biznis računa može biti dugačak i neisplativ posao.

Pinterest

Ukoliko vaš biznis nudi proizvode ili usluge koji se mogu prikazati na fotografijama, preporučujemo vam da otvorite Pinterest profil.

Pinterest je postao jedna od vodećih mreža kada je u pitanju pretraga na Google pretraživaču za fotografije.

Rezultati reklamiranja Dental Oral Centra

0
pratilaca na facebooku
0
pratilaca na instagramu
0
utisaka zadovoljnih pacijenata na fb

Puštanje samo jedne reklamne kampanje na Facebook-u  je dovelo 900  klijenata za 1 dan na web sajt, 22 zakazana pacijenta (usluge sa najvišom cenom). Sa nama ne možete da pogrešite.

5/5 (1 Review)
Scroll to Top