Omnicharge – Studija slučaja

trick web studio izrada web prodavnice

O kompaniji

Omnicharge je kompanija koja proizvodi punjače za laptopove i mobilne uredjaje. Saradjuju sa velikim kompanijama kao što su Stanford Medicine, Porche, VMWare, i mnogi Američki univerziteti kao što su: PennState, Texax International University, Northeastern University, University of Pittburgh, Fashion Institute of Technology, etc.

omnicharge- izrada web sajta za web prodavnicu

Brz web sajt i pixel perfect design

Prvo zahtev našeg klijenta je bila izgradnja novog web sajta, U WordPress-u koji će biti pixel perfect.Stari web sajt je bio spor, i polovina web sajta je radila na WordPress CMS-u, dok je drugi deo (internet prodavnica) bila tehnički  rešena preko Shopify platforme.Klijent je posedovao gotovo web dizajn rešenje u Photoshopu, koje je bilo potrebno implementirati u WordPress.  Prva faza projekta je uključivala izradu novog web sajta, sa retina fotografijama, i stripe-ovima za ikonice.Druga faza projekta koja tek treba da počne uključivaće razvoj E- Commerce WordPress rešenja umesto Shopify.

Tehnologija i Web Razvoj

Web sajt je radjen u WordPress CMS-u. Konstruisan je tako da se može prilagodjavati različitim veličinama ekrana (responsive). Web sajt se nalazi na  FlyWheel managed hostingu.
0/5 (0 Reviews)