Omnicharge – Studija slučaja

Omnicharge je kompanija koja proizvodi punjače za laptopove i mobilne uredjaje. Saradjuju sa velikim kompanijama kao što su Stanford Medicine, Porche, VMWare, i mnogi Američki univerziteti kao što su: PennState, Texax International University i sl.
trick web studio izrada web prodavnice

O kompaniji

Omnicharge je kompanija koja proizvodi punjače za laptopove i mobilne uredjaje. Saradjuju sa velikim kompanijama kao što su Stanford Medicine, Porche, VMWare, i mnogi Američki univerziteti kao što su: PennState, Texax International University, Northeastern University, University of Pittburgh, Fashion Institute of Technology, etc.

omnicharge- izrada web sajta za web prodavnicu

Brz web sajt i pixel perfect design

Prvo zahtev našeg klijenta je bila izgradnja novog web sajta, U WordPress-u koji će biti pixel perfect.Stari web sajt je bio spor, i polovina web sajta je radila na WordPress CMS-u, dok je drugi deo (internet prodavnica) bila tehnički  rešena preko Shopify platforme.Klijent je posedovao gotovo web dizajn rešenje u Photoshopu, koje je bilo potrebno implementirati u WordPress.  Prva faza projekta je uključivala izradu novog web sajta, sa retina fotografijama, i stripe-ovima za ikonice.Druga faza projekta koja tek treba da počne uključivaće razvoj E- Commerce WordPress rešenja umesto Shopify.

Tehnologija i Web Razvoj

Web sajt je radjen u WordPress CMS-u. Konstruisan je tako da se može prilagodjavati različitim veličinama ekrana (responsive). Web sajt se nalazi na  FlyWheel managed hostingu.
Maja Milosevic

Da li zvučimo kao pravi izbor za vas?

Niste sigurni? Zainteresovani? Pišite nam da bi nastavili konverzaciju

0/5 (0 Reviews)
Maja Milosevic

Maja Milosevic

Leave a Replay

Najnoviji postovi

Besplatna revizija vašeg web sajta

Pratite nas

Scroll to Top