Naš portfolio koji možete videti ovde sadrži samo neke od primera web sajtova koje smo radili. 

trick web studio dental oral centar web sajt za stomatolosku ordinaciju
Web sajt za stomatološku ordinaciju

Dental Oral Centar – Studija slučaja

Dental Oral Centar je stomatološka poliklinika iz Beograda. Proglašeni su za prvorangiranu stomatološku polikliniku u Srbiji za 2018 godinu. Nalaze se na 17 mestu u top 100 najboljih klinika za region Centralne i Istočne Evrope.

trick web studio izrada web prodavnice
Web prodavnica

Omnicharge – Studija slučaja

Omnicharge je kompanija koja proizvodi punjače za laptopove i mobilne uredjaje. Saradjuju sa velikim kompanijama kao što su Stanford Medicine, Porche, VMWare, i mnogi Američki univerziteti kao što su: PennState, Texax International University i sl.

reporting balkans izrada web sajta za skolu
Web sajt za školu

Reporting Balkans – Studija Slučaja

Reporting Balkans je škola novinarstva za strane studente u kojoj stiču potrebnu praksu iz oblasti reportaže i istraživačkog novinarstva. Studenti objavljuju svoje radove u The Guradian-u, Balkan Insights, Detroit News, Vice i sl.

jetset-christina-studija-slucaja-trick-web-studio
Web sajt za turističke agencije, putovanja i hotele

JetsetChristina – studija slučaja

Kristina je marketing menadžer iz San Franciska. Radila za vrhunske tehnološke kompanije kao što su Google, Yahoo, i Exponential Interactive. Danas, ona svoje stečeno iskustvo iz korporativnog sveta koristi u turističkoj industriji, radeći kao Travel Bloger za luksuzne brendove. Saradjuje sa brendovima kao što su: Four Season hoteli, Marriot hoteli, The Ritz Carlton, St Regis Princeville, Arrow and Eve swimwear, Oliver Wayman itd.

smirnoff-ice-studija-slucaja
Marketing web sajt

Smirnoff Ice – Studija slučaja

Delta Holding kompanija je generalni zastupnik brenda Smirnoff za Srpsko tržište. Svake godine oni su sponzori festivala Exit koji se održava u Novom Sadu.

5/5 (1 Review)