Pored naših klijenata, saradjujemo sa domaćim i stranim marketinškim agencijama. U portfoliu je prikaz  reprezentativnih  projekata naših klijenata.

researching-balkans-trick-web-studio-studija-slucaja
Web sajt za školu

Researching Balkans

Researching Balkans su radovi studenata programa SIT Balkans Peace and Conflict Studies.

mls-exing-web-sajt-studija-slucaja-
Web portal sa naprednim filterom za pretraživanje proizvoda

MLS Exing – Studija slučaja

MLS Exing je lider na Balkanskom tržištu u oblasti prodaje dizel industrijskih i portabl električnih agregata. Pored toga bave se sa protiv-eksplozivnom zaštitom i led osvetljenjem velikih industrijskih površina.

trick web studio dental oral centar web sajt za stomatolosku ordinaciju
Web sajt za stomatološku ordinaciju

Dental Oral Centar – Studija slučaja

Dental Oral Centar je stomatološka poliklinika iz Beograda. Proglašeni su za prvorangiranu stomatološku polikliniku u Srbiji za 2018 godinu. Nalaze se na 17 mestu u top 100 najboljih klinika za region Centralne i Istočne Evrope.

trick web studio izrada web prodavnice
Web prodavnica

Omnicharge – Studija slučaja

Omnicharge je kompanija koja proizvodi punjače za laptopove i mobilne uredjaje. Saradjuju sa velikim kompanijama kao što su Stanford Medicine, Porche, VMWare, i mnogi Američki univerziteti kao što su: PennState, Texax International University i sl.

reporting balkans izrada web sajta za skolu
Web sajt za školu

Reporting Balkans – Studija Slučaja

Reporting Balkans je škola novinarstva za strane studente u kojoj stiču potrebnu praksu iz oblasti reportaže i istraživačkog novinarstva. Studenti objavljuju svoje radove u The Guradian-u, Balkan Insights, Detroit News, Vice i sl.

jetset-christina-studija-slucaja-trick-web-studio
Web sajt za turističke agencije, putovanja i hotele

JetsetChristina – studija slučaja

Kristina je marketing menadžer iz San Franciska. Radila za vrhunske tehnološke kompanije kao što su Google, Yahoo, i Exponential Interactive. Danas, ona svoje stečeno iskustvo iz korporativnog sveta koristi u turističkoj industriji, radeći kao Travel Bloger za luksuzne brendove. Saradjuje sa brendovima kao što su: Four Season hoteli, Marriot hoteli, The Ritz Carlton, St Regis Princeville, Arrow and Eve swimwear, Oliver Wayman itd.

smirnoff-ice-studija-slucaja
Marketing web sajt

Smirnoff Ice – Studija slučaja

Delta Holding kompanija je generalni zastupnik brenda Smirnoff za Srpsko tržište. Svake godine oni su sponzori festivala Exit koji se održava u Novom Sadu.

5/5 (3 Reviews)
Scroll to Top