Web Dizajn

Web Dizajn koji daje rezultate.

Kvalitetno odradjen web dizajn daje rezultate. On je mnogo više od lepih slika na ekranu. Meri se brojem potencijalnih klijenata na vašem web sajtuprodajama, i dubljim angažovanjima vaših posetilaca. Dobar web dizajn pomera granice.  Čini da vaš brend impresionira vaše korisnike, i istovremeno ih podstiče da vas kontaktiraju.

web-dizajn-trick-web studio

Prvi Utisak. Utisak koji se pamti.

Vaš web sajt treba da bude zapamćen. Da ostavi utisak, a da istovremeno predstavi vašu firmu na najbolji način. Naš cilj je da povežemo vas i vaše klijente dugoročno. Dobar web sajt će uspešno prikazati identitet vaše firme. Moći će istovremeno da komunicira o tome šta vi radite i ko ste vi.

Web dizajn koji pomera granice.

Da bi napravili najbolje web dizajn rešenje za vašu firmu, potrebno je da prvo upoznamo Vas. U inicijalnim fazama stičemo bolje razumevanje vašeg biznisa, proizvoda i usluga. Te informacije uporedjujemo sa vašim potrebama, ciljevima i ciljanom publikom.

web dizajn koji pomera granice trick web studio

Imate polovinu sekunde da osvojite klijenta

Polovina sekunde je prosečno vreme koje je potrebno korisniku Vašeg sajta da formira mišljenje o Vašem biznisu. Da li ste znali da:

  • se u 1/10 sekunde formira utisak o web sajtu
  • za polovinu sekunde korisnik formira mišljenje o vašem web sajtu i odlučuje da li će ostati na njemu ili ne

Najvažniji faktor zbog kod korisnik formira mišljenje o vašem web sajtu je jednostavnost njegovog dizajna i brzina pronalaženja informacija na njemu.

Prvi utisak je 94% vezan direktno za web dizajn sajta. Samo 6% korisnika se fokusira na tekst.

5/5 (2 Reviews)
Scroll to Top