Web Dizajn koji daje rezultate.

Kvalitetno odradjen web dizajn daje rezultate. On je mnogo više od lepih slika na ekranu. Meri se brojem potencijalnih klijenata na vašem web sajtuprodajama, i dubljim angažovanjima vaših posetilaca. Dobar web dizajn pomera granice.  Čini da vaš brend impresionira vaše korisnike, i istovremeno ih podstiče da vas kontaktiraju.

web-dizajn-trick-web studio

Prvi Utisak. Utisak koji se pamti.

Vaš web sajt treba da bude zapamćen. Da ostavi utisak, a da istovremeno predstavi vašu firmu na najbolji način. Naš cilj je da povežemo vas i vaše klijente dugoročno. Dobar web sajt će uspešno prikazati identitet vaše firme. Moći će istovremeno da komunicira o tome šta vi radite i ko ste vi.

Web dizajn koji pomera granice.

Da bi napravili najbolje web dizajn rešenje za vašu firmu, potrebno je da prvo upoznamo Vas. U inicijalnim fazama stičemo bolje razumevanje vašeg biznisa, proizvoda i usluga. Te informacije uporedjujemo sa vašim potrebama, ciljevima i ciljanom publikom.

web dizajn koji pomera granice trick web studio

Imate polovinu sekunde da osvojite klijenta

Polovina sekunde je prosečno vreme koje je potrebno korisniku Vašeg sajta da formira mišljenje o Vašem biznisu. Da li ste znali da:

  • se u 1/10 sekunde formira utisak o web sajtu
  • za polovinu sekunde korisnik formira mišljenje o vašem web sajtu i odlučuje da li će ostati na njemu ili ne

Najvažniji faktor zbog kod korisnik formira mišljenje o vašem web sajtu je jednostavnost njegovog dizajna i brzina pronalaženja informacija na njemu.

Prvi utisak je 94% vezan direktno za web dizajn sajta. Samo 6% korisnika se fokusira na tekst.

5/5 (2 Reviews)
Scroll to Top