Analiza i Strategija

Uspešni web sajtovi se dobro rangiraju i privlače posetioce. Oni podstiču vaše posetioce da se angažuju, i konvertuju ih u potencijalne klijente (leadove) ili vaše nove mušterije. Digitalna analiza i strategija vam to mogu omogućiti značajne uvide koji su najbolji načini da postignete svoje ciljeve.

Želite da angažujete agenciju za izradu novog web sajta ali niste sigurni da li će vam taj web sajt dovoditi nove klijente ili prodavati proizvode?

VIŠE OD 40%

To je prosečno povećanje poseta sajta saobraćaja (poseta) na web sajtovima koje radimo.

Analiza i strategija usluge

 Imajte u vidu da nisu svakom biznisu potrebne sve analize. Nakon konsultacija sa vama, daćemo vam preporuke šta od analiza je najbolje da se uradi za vaš biznis.

Izrada ili redizajn web sajta zahteva planiranje. Koje web stranice već posedujete? Šta je potrebno napraviti pre puštanja projekta? Kakve informacije se trenutno nalaze na vašem web sajtu? Mi ćemo preuzeti vaš postojeći web sadržaj i napravićemo preporuke koji osiguravaju gladak projektni proces, uspešno puštanje u rad i visok ROI.
Analiza konkurencije je prvi i najvažniji korak u svakoj digitalnoj marketing kampanji. Ona vam omogućava da istražite vašu konkurenciju, saznate koliko novca vaša konkurencija ulaže u svoj digitalni biznis, koje kanale reklamiranja koristi itd. Ova analiza takodje olakšava dugoročno postavljanje ciljeva razvoja vašeg digitalnog biznisa.

Neko traži vaše usluge i proizvode u ovom trenutku, dok čitate ovaj tekst. Koga oni nalaze? Pretraga ključnih reči podrazumeva analizu  reči koje potencijalni klijenti pretražuju na internetu. Na osnovu toga se prave stranice vašeg web sajta koje su fokusirane na te ključne reči. Kvalitetan web sajt ima veliki broj strana napravljenih u skladu sa ključnim rečima.

Analiza korisničkog iskustva je prvi korak prilikom redizajna ili izrade profesionalnog dizajna web sajta. Prilikom analize skupljaju se informacije o tome ko su vaši korisnici, šta ih interesuje, koji su im ciljevi, i šta misle o vašem proizvodu ili brendu. Ukoliko je vašim korisnicima teško da nadju informaciju koju traže na vašem web sajtu, smanjuje se šansa da će vas kontaktirati i postati vaš klijent.

Kreiranje profila korisnika

Analiza konkurencije je prvi i najvažniji korak u svakoj digitalnoj marketing kampanji. Ona vam omogućava da istražite vašu konkurenciju, saznate koliko novca vaša konkurencija ulaže u svoj digitalni biznis, koje kanale reklamiranja koristi itd.  Ova analiza takodje olakšava dugoročno postavljanje ciljeva razvoja vašeg digitalnog biznisa.

SWOT Analiza

SWOT analiza je strateška analiza vaše firme. Omogućava da se preciznije. SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) tj. (snage, slabosti, prilike, pretnje). Pomoću ove analize utvrdjuje se gde je vaša firma najjača, gde je najslabija, koji potencijal ima na željenom tržištu ili tržištima, i koje prepreke se mogu javiti tokom razvoja na tržištu.

5/5 (1 Review)
Scroll to Top